Betelt gyárak
Szabad gyárak

Műanyagipar

MAM-Hungária Kft. - BETELT

1991-ben kezdte meg működését Vaskeresztesen a MAM-Hungária Kft. 8 fővel indult a termelés, ma 550 embert foglalkoztatnak. Egyetlen műszak alatt több babaterméket állítanak elő, mint amennyi gyermek születik Magyarországon egy egész évben. Tavaly hajtották végre eddigi legnagyobb fejlesztésüket, saját erőből 2,5 milliárd forintos beruházással megduplázták a gyár területét. Idén májusban elkészült az 1 milliárdodik babatermék. Dolgozóik jól létét szolgáló törekvéseikkel pedig elsőként nyerték el a Vas Megye Családbarát Munkahelye címet.

Pontos cím: 9795 Vaskeresztes, Fő utca 132.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Simon Műanyagfeldolgozó

Hogyan kapcsolódik egymáshoz az autóipar, a hőre lágyuló műanyag és a kétkomponensű szilikon? Simon, a műanyag-feldolgozó, ami összekapcsolja a felsoroltakat, de nem is akárhogyan! Egyszemélyes vállalkozásként indult, ma már közel 400 embert foglalkoztat az iparág legmodernebb technológiáját alkalmazva. A 100%-ban magyar tulajdonú cég 3 telephelyen, autóipari csatlakozók és alkatrészek gyártásával foglalkozik, magas minőséget garantálva.

A programon való részvétel feltétele a betöltött 13. életév.

Pontos cím: 8152 Kőszárhegy, Kandó Kálmán u. 2.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.