Betelt gyárak
Szabad gyárak

Gépipar

3B Hungária Kft.

A legmodernebb CNC vezérlésű lézervágógépekkel, élhajlítóval, plazmavágóval, forgácsolóállomással és profilmegmunkáló gépekkel dolgoznak. Hegesztőrobot segíti a szállítószalag-váz gyártását, melyből évente a legnagyobb mennyiség készül. Szemcseszóró gépet használnak a megfelelő felület előkészítéséhez, és bővítették festőkapacitásunkat egy új függesztett-konvejorpályás festőkamrával, melyben a kisebb alkatrészek festését tudják folyamatosan végezni. Gyártóüzemükben vonalkóddal azonosítják termékeiket és a vevőik bizalmának megszerzése és megtartása érdekében hatékony minőségbiztosítási rendszert működtetnek az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelően. Dinamizmus és innováció jellemzi cégük működését. Céluk: gyártástechnológiájuk és termékeik folyamatos fejlesztésével minőségi, megbízható berendezéseket gyártani, melyekkel vevői elégedetten dolgozhatnak, így osztozhatnak egymás sikerében.

Pontos cím: 8900 Zalaegerszeg, Wlassics Gyula u. 13.

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Baker Hughes

A világ vezető, olaj- és gáziparban tevékenykedő gyártó cégének fóti központjában rezgésdiagnosztikai és irányítástechnikai vezérlőrendszerek összeszerelésével foglalkoznak, melyeket egyedi vevői megrendelések alapján készítenek. A berendezéseket olaj- és gázipari létesítmények energiaellátására, illetve gáztranzit-vezetékek nyomásfokozó kompresszorállomásainál alkalmazzák szerte a világban. Gyáregységünkben több divízió is képviselteti magát, sokféle termékcsaládot gyártunk, és sokrétű tevékenységet végzünk. A több nyelven kiszolgáló európai ügyfélszolgálati csapatunk kiválósági központ Bently és Controls termékeink vonatkozásában.

A gyárlátogatás alsó korhatára 16 év.

Pontos cím: 2151 Fót, East Gate Business Park, F2 épület

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Büttner Kft.

A Büttner Kft. profi partner a szerszámgyártásban: precíziós CNC marás, szerszámlapok, szerszámházak, szerszámelemek. Piacvezető Magyarországon a szerszámlapok vevői igény szerinti precíziós megmunkálásban. Vevői a műanyag fröccsöntő, alumínium nyomásosöntő és lemezalakító szerszámgyárak, az autóipar, a csomagolástechnika és az orvosi műszertechnika területén működő cégek. Fejlesztési irányai a +/- 5 mikronos tűréstartományú és a nagyméretű 25 tonna/darab súlyú megmunkálások teljes vertikumát célozzák.

Pontos cím: 7500 Nagyatád, Taranyi u. Ipartelep

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Doroti Pack

A cég több mint 22 éves tapasztalattal rendelkezik a síkfóliás mélyhúzó csomagológépek gyártása, felújítása és szervizelése terén. Céluk, hogy partnereiket magas minőségű csomagoló és egyéb feldolgozó gépekkel szolgálják ki. Saját tervezésű és gyártású DorPack gépeiket első sorban a hús-, tej-, baromfi- és sütőipari cégek alkalmazzák a termelésben, termékeik fóliába csomagolására. Gyakran előfordul azonban, hogy autóipari beszállítók, szállodák, nagyüzemi konyhák, éttermek fordulnak hozzájuk termékeik becsomagolásával, mint például: alkatrészek, egyszer használatos készülékek, gyógyászati és egyéb segédeszközök. A síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépek alkalmasak minden olyan ipari területen, ahol nagy mennyiséget szükséges minőségi módon, mégis költséghatékonyan, precízen és gyorsan csomagolni.

Pontos cím: 8558 Csót, Rákóczi Ferenc u. 74.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Emerson (Aventics Hungary Kft.)

Az Emerson cégcsoporthoz tartozó AVENTICS a pneumatika komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. Az Emerson egri gyárát kivételes komplexitás jellemzi: nagy termékválasztéka mellett kis sorozatú gyártásra specializálódott. A cégnél alkalmazott ipar 4.0 megoldások ezeket a gyártási körülményeket támogatják. A vállalat a közelmúltban elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj 2019 kitüntetést.

Pontos cím: 3300 Eger, Bánki Donát u. 3

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Ferro Tool Zrt. - Budapest - BETELT

A cég egyedi igények szerint előállított magas minőségű formaszerszámok (hidegalakító, műanyag) és készülékek gyártásával, valamint saját gyártmányú szerszámlapok és import szerszámelemek forgalmazásával foglalkozik. Referenciáik: LUK Savaria Kft, LUK Bühl, Roto Elzett Certa Kft, Veith KG, Opel Szentgothárd, ASG Kft.

Pontos cím: 1103 Budapest, Gyömrői út 105.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Ferro Tool Zrt. - Sárospatak

A cég egyedi igények szerint előállított magas minőségű formaszerszámok (hidegalakító, műanyag) és készülékek gyártásával, valamint saját gyártmányú szerszámlapok és import szerszámelemek forgalmazásával foglalkozik. Referenciáik: LUK Savaria Kft, LUK Bühl, Roto Elzett Certa Kft, Veith KG, Opel Szentgothárd, ASG Kft.

Pontos cím: 3950 Sárospatak Dorkói utca 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Festo-AM Gyártó Kft.

A Festo-AM Kft. a német Festo leányvállalataként 1992-ben kezdte meg működését Budapesten. Jelenleg a Festo 3. legnagyobb gyártóbázisa. A 2017-ben Ipar 4.0 Mintagyár címet elnyert Festo-AM a sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok és biztonsági kapcsolószelepek termék- és gyártástechnológiai fejlesztője és gyártója. Az 1200 fős gyár termékpalettája az elmúlt években szelepekkel, proporcionális szabályozókkal, pneumatikus munkahengerekkel, és vevőspecifikus gyártmányokkal bővült.

Kérjük, hogy a részvétel feltételeit az esemény leírásában figyelmesen olvassák el!

Pontos cím: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


GE Power - BETELT

A GE Power veresegyházi gyára egy teljes mértékben digitalizált üzem, ahol több mint 1 200 magasan képzett szakember dolgozik ipari gázturbinák különleges ötvözetből készült alkatrészeinek előállításán és felújításán, illetve gázmotoros, valamint gázturbinával működtetett kicsi és közepes erőművek szerelésén és tesztelésén. Egy, a GE Power veresegyházi üzemében gyártott gázüzemű LM6000-es berendezés 50 000 háztartásnak biztosít energiát.

A programon való részvétel feltétele a betöltött 16. életév.

Pontos cím: 2112 Veresegyház, Kisrét u. 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


HAFNER Pneumatika Kft.

A HAFNER Pneumatika Kft. célja, hogy partnereinek modern, minden igényt kielégítő megoldásokat kínáljon a pneumatikus kihívások terén. Több mint negyed évszázados tapasztalattal fejleszti szelepeit és munkahengereit, valamint alakítja az ezekhez szükséges egyéb elemekkel termékpalettáját.

Pontos cím: 9228 Halászi, Püski út 3.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Hagyó Kft.

A HAGYÓ Kft. 1999 óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával: főleg borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási területeken. Büszkék a borászatok és pálinkafőzdék részére kifejlesztett számítógépes automatizálási rendszerükre, és hogy az irányított erjesztés technológiák tekintetében hazánkban piacvezetők. Több mint 200 referenciával rendelkeznek: belföldön és a környező országokon kívül Amerikában, Indiában és Angliában is.

Pontos cím: 3508 Miskolc, Futó u. 75.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.

A Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. egyedüli Baranya megyei cégként csatlakozott 2019-ben a Modern Gyárak Éjszakája rendezvény sorozathoz. Ezen az éjszakán gyárunkban megtekinthetik, hogy hogyan készülnek a csúcstechnológiájú gépeink és az azokhoz szükséges alkatrészek, valamint milyen modern megoldásokkal oldjuk meg ezek gyártását.

A rendezvényen való részvétel feltétele a betöltött 6. életév!

7632 Pécs, Móra Ferenc utca 72.


Iscar Hungary Kft. - BETELT

Az ISCAR piacvezető szerszámgyártó innovatív precíziós keményfém fémmegmunkáló eszközök palettáját biztosítja partnereinek. Az ISCAR eszterga, maró, fúró és menet megmunkáló megoldásokat kínál a gépiparban és a forgácsolóiparban. Az alkalmazások igényeire szabott speciális szerszámtesteket, lapkákat és tömörkeményfém szerszámokat is szállít ügyfeleinek a standard szerszámok mellett. Az innovatív speciális termékeket tapasztalt tervezők segítségével, a legjobb alapanyagok felhasználásával a magyarországi üzemben készítik a tervezéstől egészen a gyártásig.

Pontos cím: 2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 7.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.

Időpontok:

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. - BETELT

Ismerjék meg, hol készülnek a japán Shinkansen szuperexpressz, a washingtoni metró, a FLIRT elővárosi vonatok, a budapesti CAF villamosok fékjei. A fékegységek, fékvezérlők és légellátó berendezések teljes gyártási folyamatát végigkövethetik a tervezéstől a gyártáson át a tesztelésig és csomagolásig. A gyárlátogatás tervezett időtartama egy óra.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.

1238 Budapest, Helsinki út 105.


KUKA Hungária Kft. - BETELT

A KUKA Hungária Kft. a világ egyik vezető automatizálási szakértőjeként és ipari robot gyártójaként ismert KUKA cégcsoport leányvállalata. Az 1991-ben hazánkban megalakuló vállalat a robotvezérlések előállításán, használt robotok felújításán, robotértékesítésen és szervizelésen túl, a robotok szoftverének fejlesztésével-tesztelésével és SSC szolgáltatásokkal foglalkozik. Telephelyei Budapesten, Taksonyban, Füzesgyarmaton és a romániai Temesváron találhatók. A programban részt vevő füzesgyarmati üzemben a robotok irányításáért felelős vezérlő szekrények készülnek.

Biztonsági okokból a gyárlátogatáson való részvétel minimum korhatára 12 év.

Pontos cím: 5525 Füzesgyarmat, hrsz. 210/17.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Mould-Tech Kft.

Gondolta volna, hogy ez a közel 70 főt foglalkoztató, 2007-ben Zalaegerszeg Innovációs Díjat nyert kkv tervezőirodaként indult? A 100 százalékban magyar tulajdonú társaság fő profilja a magas hozzáadott értékű és nagy precizitású alkatrészek gyártása. A „Megoldás egy kézből” mottójuk biztosítja, hogy a termék tervezésétől, annak értékesítéséig teljes támogatást tud nyújtani partnereinek. Náluk a tudás és technológia fejlesztése folyamatos, a 2019-es évet egy hibrid 3D-s fémnyomtató üzembehelyezésével zárják.

Pontos cím: 8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 7.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Vámosgép Kft.

Vállalatunk - amely 100%-ban magyar tulajdonban lévő társaság-, 1991-ben alakult. Jelenleg, közel 300 munkavállalót foglalkoztatunk. Fő profilunk a gép- és acélszerkezetgyártás. Termékeink jellemzően hegesztett, megmunkált, festett, illetve felületkezelt alkatrészek. Megrendelőink neves amerikai, német, francia és holland cégek (pl.: John Deere, Krone GmbH, Agco Corporation, G.E Healthcare).

Vámospércs, Bagaméri u. 5, 4287


VESZ-MONT 2000 KFT.

Vesz-Mont 2000’Kft. Magyarország egyik vezető automatizálási és célgépgyártó vállalata. 20 éves fennállása alatt az ipar számos területén bizonyította magas szintű hozzáértését és rátermettségét. Közel 170 magasan képzett munkatársunk részvételével biztosítjuk vevőink magas szintű kiszolgálását.

Az esemény részvételéhez kritérium a betöltött 14. életév!

8248 Nemesvámos, Huszárok útja 3.


VFP SYSTEMS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Cégünk, a VFP Systems Kft az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett, manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, ipari célgépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
Herendi üzemünkben magas raktárkészlet, innovatív mérnökcsapat (gépészet, vezérléstechnika, automatizálás), saját forgácsoló üzem, egyedi alkatrész tervezési és gyártási kapacitás áll rendelkezésre.

8440 Herend, Iparterület, hrsz.10/75.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.