Betelt gyárak
Szabad gyárak

Fémipar

Electraplan-Termelő Kft.

Az Electraplan Kft. 1994-ben kezdte meg működését. Jelenleg Vésztőn, Óhídon és Nyirádon folyik termelés. A vésztői telephelyen a gyártás 2014-ben kezdődött meg. Jelenlegi gyártásait a különböző sajtoló-, hegesztő-, daraboló gépek mellett CNC lézervágó, profilozó és élhajlító gépei segítségével végzi. Főbb termékeik: solar tartószerkezetek, egyedi konténerek és padló alatti elektromos szerelési rendszerek.

Pontos cím: 5530 Vésztő, Kótpuszta Hrsz. 0762

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


IQ Kecskemét

Az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft.-t 2011-ben alapították azzal a céllal, hogy Kecskeméten létrejöjjön egy „innovációs műhely”, ahol lehetőség van a kutatásra, ipari fejlesztések kidolgozására és kezelésére.

Pontos cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 8/D.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Lovász Forgácsoló Kft.

A Lovász Forgácsoló Kft. 1996-ban, a jogelődje Lovász Forgácsoló egyéni cég átalakulásával jött létre. A magyar magántulajdonban lévő vállalkozás fő tevékenysége forgácsolt alkatrészek gyártása. Korszerű, gyulai üzemében több mint 30 CNC megmunkáló gépen történik a gyártás. Termelő tevékenységük hatékonyságának növelésére robotokat is használnak. Az általuk gyártott alkatrészeket magas minőségű elektronikai, pneumatikus és egyéb ipari berendezésekbe építik be. Gyártó berendezéseik egy része aktív mérő berendezéssel felszerelt, ennek következtében alacsony a hibás darabok előfordulása.

Pontos cím: 5700 Gyula, Szentháromság u. 14.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft.

A Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft. immár 35 éve foglalkozik lakossági fűtési rendszerek és ivóvíz rendszerek szerelvényeinek gyártásával, fém alkatrészek bérgyártásával, valamint épületgépészeti termékek kiskereskedelmével. Kereskedő partnereinek is köszönhetően Magyarországon piacvezető pozíciót töltenek be ezen termékek gyártása terén. Jelenleg közel 200 aktív partnerrel, visszatérő vevővel dolgoznak együtt. 13 termék csoporton belül, közel 400 terméket gyártanak, az európai standardoknak megfelelő színvonalon. Telephelyük és gyártóüzemük Győr-Moson-Sopron megyében található, Csorna városában. Termékeik gyártása több mint 4500 négyzetméter termelő területen 3 gyártó csarnokban, köztük a 2018-ban átadott CNC megmunkálócsarnokban történik.
Termékeik gyártásához minden szükséges technológiával rendelkeznek, többek között: 13 CNC eszterga központ, 3 robotos kiszolgálású CNC megmunkáló központ, 10 szerelvénygyártó célgép, 3 automata kovácsgép és egy sárgaréz öntésére alkalmas öntőgép áll rendelkezésünkre termékeink gyártásához.

Pontos cím: 9300 Csorna, Mátyás király u. 17.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Pintér Művek Kft.

A Pintér Művek Kft. 1994-ben alapított keceli vállalkozás a Duna-Tisza közén, amely a Pintér Vállalatcsoport tagja. A cég fő tevékenységi köre egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés. A kutatás-fejlesztés területei a környezetvédelmi és energetikai technológiák közé sorolhatók, például speciális hulladékhasznosító és víztisztító eljárások kifejlesztése és gyártása. Az Irinyi Terv Iparstratégiai Program keretében új mágneses hegesztéstechnológiai berendezés került létrehozásra, továbbá az ehhez szükséges ipari berendezések beszerzése és ehhez kapcsolódó digitalizáció történt meg az ipar 4.0 elvárásainak megfelelően.

Pontos cím: 6237 Kecel, Rákóczi F. út 173-175.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


SBS Kft.

Az SBS Kft. 1997-ben alakult épület gépészeti szerelésre, épület acélszerkezet gyártásra. Az SBS Kft. 2004-től foglalkozik hegesztett gépszerkezetek gyártásával. Jelenleg 18 000 m2-es fedett gyártó területen, mintegy 450 fő foglalkoztatásával gyárt munkagépekhez alváz és gém szerkezeteket. Az SBS Kft. a világ legnagyobb gépgyártóinak (LIEBHERR, CATERPILLAR, Konecranes, stb.) közvetlen beszállítója. Az SBS Kft nem csak technológiafejlesztéssel (robotizálással), hanem gyártmányfejlesztéssel (Teleszkópos rakodó gépcsalád), valamint alapanyag kezelés automatizálásával is igyekszik a versenyképességét javítani.

Pontos cím: 3358 Erdőtelek, Fő út Kalásztanya, Hrsz. 0340/1

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


UniTurn Kft.

Az UniTurn Kft. családi forgácsoló műhelyként kezdte meg működését 1996-ban. Fő tevékenysége: fémforgácsolás, ezen belül esztergálás, köszörülés, mángorlás. Nemzetközi nagyvállalatok beszállítójaként, főként CNC és automata esztergagépes kapacitással, akár egy mikronon belüli poligon mentes köralakot biztosító köszörülési technológiával, tízezrestől akár milliós nagyságrendig gyártanak forgácsolt és sajtolt fém alkatrészeket a műanyag-, villamos-, háztartási gép-, elektronika-, medicina-, gépjármű-, és ezen belül az autóipar számára. Dinamikus növekedésünket technológiáik, gyártókapacitásaik folyamatos fejlesztésével kívánják fenntartani.

Pontos cím: 5440 Kunszentmárton, Vég u. 25.

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Verarbeiten Pausits Kft.

A cég 10 000 kg összsúlyig képes acéltermékek gyártására (egyedi és sorozatgyártás). Magas hozzáadott értéket képviselnek termékeik, amelyre garanciát jelent a robotokkal történő hegesztés, a CNC forgácsolás és az öt kabinból álló festősor. A Verarbeiten Pausits Kft. – jogelődjével, a Pausits Ipari Vállalkozással – közel 30 éve végzi tevékenységét az acél- és gépgyártás területén Magyarország északnyugati szegletében fekvő Halásziban. A néhány fővel és 300 nm-es műhellyel indult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás napjainkban 90-100 főt foglalkoztat a több mint 8 000 nm összterületű fedett csarnokokban. A folyamatos fejlesztéseknek és a nemzetközi tapasztalatoknak köszönhetően évi 8 000 tonna acél feldolgozására képes eszközparkkal és szakember gárdával rendelkeznek.
Megrendelőik 80 százalékban nyugat-európai cégek, de egyedi gyártású szerkezeteket szállítottanak közel-keleti partnereink részére is.

Pontos cím: 9228 Halászi, Püski utca 1.

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.