Betelt gyárak
Szabad gyárak

Élelmiszeripar

Coca-Cola HBC Magyarország - BETELT

A Modern Gyárak Éjszakája során a résztvevők megismerkedhetnek a vállalat történetével, vízgazdálkodási és gyártási folyamataival, majd ezt követően szakértők által vezetett túra során látogathatják meg az üzemet.
A gyárlátogatások 16:00 és 22:00 óra között egész óránként indulnak. A programon csak a 14. életévet betöltött személyek vehetnek részt!

Pontos cím: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.

Időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Coca-Cola HBC Magyarország - Zalaszentgrót

A Modern Gyárak Éjszakája során a résztvevők megismerkedhetnek a vállalat történetével, vízgazdálkodási és gyártási folyamataival, majd ezt követően szakértők által vezetett túra során látogathatják meg az üzemet.
A gyárlátogatások 16:00 és 22:00 óra között egész óránként indulnak.

Pontos cím: 8790 Zalaszentgrót, Szív u. 30.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Hell Energy Magyarország Kft. - Quality Pack - BETELT

Magyarország első alumínium italdobozgyára, a QUALITY PACK, a HELL cégcsoport tagjaként épült fel 8 hónap alatt, 2017 tavaszára. A 42.000 m2 alapterületű létesítmény az egyik legmodernebb italdobozgyár Európában. Évente akár 1,5 milliárd darab, 250 ml űrtartalmú italdobozt és doboztetőt képes legyártani, azaz percenként 3 000 italdoboz és doboztető készül el a gyárban. A cég által kifejlesztett, ujjbeggyel könnyen nyitható doboztető igazi innováció, amelyet 28 európai országban védettek le.

A látogatás feltétele minden esetben a betöltött 18. életév.

Pontos cím: 3800 Szikszó, Hell utca 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


HELL ENERGY MAGYARORSZÁG KFT. - TÖLTŐÜZEM - BETELT

A 2018-ban az Európában Év gyártó vállalatának választott HELL ENERGY a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája. A 100%-ban magyar márka 2006-ban született és mára már több mint 50 országból álló exportpiacával az energiaital szektor meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A HELL ENERGY a Szikszón található 14 ezer négyzetméteres, csúcstechnológiával felszerelt, teljesen automatizált palackozóüzeméből látja el valamennyi piacát. Az üzemben jelenleg 4 can és 1 PET töltősor működik.

A látogatás feltétele minden esetben a betöltött 18. életév.

Pontos cím: 3800 Szikszó, Hell utca 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


KALL Ingredients Kft. - BETELT

A KALL Ingredients Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú kukorica feldolgozó vállalat, mely magas hozzáadott értékű élelmiszeripari alapanyagokat, izocukor-, legmagasabb gyógyszeripari és élelmiszeripari minőségű alkohol termékeket, valamint takarmány alapanyagokat állít elő kizárólag GMO-mentes magyar kukoricából. A gyár Szolnok mellett, Tiszapüspüki iparterületén található. Üzemük évi félmillió tonna kukoricát dolgoz fel, ezzel termelő kapacitása az egyik legnagyobbá teszi Európában.

Látogatók számára előírt öltözet: hosszúnadrág, lapos talpú zárt cipő, meleg öltözet a részben kültéri helyszín miatt.

Pontos cím: 5211 Tiszapüspöki, 32127.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Nestlé Purina

A büki Purina gyár 1998 óta a Nestlé állateledel-gyártásának keletközép-európai központjává fejlődött, ahonnan naponta több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába. A gyárban több millió adag állateledel készül naponta, köztük a Félix, Darling, Friskies vagy éppen a Gourmet termékek. A 2017-ben átadott, 20 milliárd forint beruházással megvalósított új gyáregység világviszonylatban is egyedülálló technológiát alkalmazva teljes mértékben automatizált. A világszínvonalú üzemben jelenleg 40 robot teljesít szolgálatot. Az utóbbi évek beruházásaival a Nestlé tovább erősítette pozícióját Magyarországon, jelenleg a legnagyobb svájci befektető és munkáltató az országban: a budapesti központban és a három vidéki gyárban (Bük, Szerencs, Diósgyőr) összesen 2400 fő dolgozik. A 30 percenként induló túrák során bepillantást nyerhetnek kedvencük eledelének gyártásába, az alapanyagok beérkezésétől a termékek szállításra kész állapotáig.

Pontos cím: 9737 Bük, Darling u. 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Szerencsi Bonbon Kft. - BETELT

A Szerencsi csokoládé története 1923-ra nyúlik vissza. Ekkor nyitotta meg kapuit a csokoládégyár. A gyár termékei a kiváló minőségüknek köszönhetően hamar népszerűek lettek országhatáron innen és túl. 1996-tól a Szerencsi Bonbon Kft. a Szerencsen készülő termékek gyártója. A cég három telephelyen, 150 főt foglalkoztatva működik. Célkitűzéseik: a nagy szaktudást, odaadást és tapasztalatot kívánó, Szerencsen történő édességgyártás megmentése, fejlesztése, illetve ezzel együtt a munkahely teremtés, munkájuk nyomán Szerencs hírnevének ápolása, öregbítése. Nagy örömükre szolgál, hogy munkájuk nyomán 2015 októberétől a Szerencsi Csokoládé Kiemelkedő Nemzeti Érték címet viseli és ezzel bekerült a Magyar Értéktárba. Az esemény alkalmával Interaktív műhely program keretében a gyártás megismerésén túl többek között csokoládé kóstolásra és táblás csoki készítésére is sor kerül.

Gyárlátogatás pontos címe: 3900 Szerencs, Gyár utca 22.

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.