Betelt gyárak
Szabad gyárak

Elektronikai

Bakony Elektronika Kft.

A Bakony Elektronika Kft. 1990-ben alapított családi vállalkozás. Kezdetben energiagazdálkodás optimalizálásához szükséges berendezések tervezését, gyártását, helyszíni telepítését végezték. Korlátozó berendezéseik valamennyi magyarországi TESCO áruházban megtalálhatók. Folyamatos fejlesztések, szabadalmaztatott termékeik gyártása és új munkakörök kialakítása nagyobb helyigényt támasztott számukra, így idén két új csarnokot is építettek.

Pontos cím: 8420 . Zirc Vasút sor 4.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Balluff - Elektronika Kft.

Kíváncsi hogyan készülnek nyers alapanyagokból a világ üzemeinek gyártósorait vezérlő érzékelők? A látogatók ezen az estén betekintést nyerhetnek a szenzortechnika és ipari automatizálás rejtelmeibe, a szenzorgyártás lépésein keresztül. Az érdeklődők ellátogatnak a szenzorházak megmunkálását végző üzembe, bemutatják a szenzorok érzékelő elemének gyártását, amelyet ipari robotok készítenek és megtekinthetik az elő- és végszerelési műveleteket egy teljesen automata gyártósoron. Kollégáik minden kérdésre válaszolnak, illetve látványos alkalmazási megoldásokat is mutatnak majd, így mindenképpen érdemes hozzájuk ellátogatni!

A gyárban 12 éves kor feletti érdeklődőket tudnak fogadni.

Pontos cím: 8200 Veszprém, Pápai út 55.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


BHE BONN Hungary Kft. - BETELT

A BHE BONN Hungary Kft. rádiófrekvenciás és mikrohullámú berendezéseket tervező és gyártó vállalat. A világ közel 30 országába exportálnak innovatív, magas technológiai tudással előállított termékeket elsősorban a vészhelyzeti kommunikáció, a védelmi ipar és az űripar számára.

Üzemlátogatás helyszíne: 1044 Budapest, Ipari park u. 10.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Electrolux Lehel Kft.

Az Electrolux Lehel Kft. a - világvezető háztartásikészülék-gyártó – svéd Electrolux leányvállalata. Nyíregyházi gyáruk a vállalatcsoport kiemelt európai gyártóbázisa: fő profilja a felső kategóriás hűtőgépek gyártása, 2019 októberében tízezer termék gördült le a gyártósorról.

A gyárlátogatás 10 éves kortól lehetséges. Fontos, hogy 10–14 éves kor közötti látogatók kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt a programon.

Pontos cím: 4400 Nyíregyháza, Nyíregyháza Ipari park

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Fusetech Kft.

A Fusetech Kft. a túláramvédő biztosító betétek egyik európai kulcsgyártója. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a világszínvonalú biztosító betétek gyártásában. Termékeit világszerte alkalmazzák akár olyan létesítményekben is, mint az atomerőművek és olajfúrótornyok. A vállalat egyike a három legnagyobb európai gyártónak, közel 350 alkalmazottal. Több mint 6 millió biztosító betétet gyárt évente modern és folyamatosan fejlődő gyártóhelyén.

12 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a programon.

Pontos cím: 7400 Kaposvár, Guba S. utca 38.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Macher Zrt.

Az "Ipar 4.0-ás Mintagyár" 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult Székesfehérváron. Az éveken át tartó dinamikus növekedés után 2016-ban a cég vezetősége a Zrt.-vé válás mellett döntött. A Macher Zrt. jelenleg közel 100 főt foglalkoztat 2500 m2-es gyártócsarnokában. A tavalyi év során 3,3 millió eurós árbevételt értek el. A cég fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. Termékeik felhasználási területe az orvos diagnosztika, az ipari elektronika, a védelmi ipar és a speciális gépjárművek. A gyárba látogatók olyan innovációkkal ismerkedhetnek meg, mint a krimpelés és ponthegesztés. Mindezt a vállalat saját mérő- és teszt eszközeivel, 3D nyomtatójával, CNC megmunkáló gépével végzi.

Gyárlátogatás pontos címe: 8000 Székesfehérvár, Sóstó út 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


NI Hungary Kft. - BETELT

A tesztelési, mérési és vezérlési megoldások területén világszinten élen járó National Instruments Corporation 2001-ben hozta létre debreceni leányvállalatát. Büszkék emberközpontú vállalati kultúrájukra, folyamatos fejlődésükre és arra, hogy olyan rendszereket biztosítanak a mérnökök és tudósok számára, melyek megváltoztatják a bennünket körülvevő világot. Az innováció melletti elkötelezettségüknek köszönhetően az NI Hungary Kft. ma már az elektronikai eszközök gyártása mellett 12 különböző területen foglalkoztat munkatársakat.

Pontos cím: 4031 Debrecen, Határ út 1/A

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Videoton EAS

A Videoton EAS Kft. a Videoton csoport tagjaként elektronikai termékek (PCBA, elektromechanikai modulok és termékek) gyártására specializálódott. A vállalat új - idén átadott - székesfehérvári főépületében megtekinthetők a legmodernebb gyártóberendezések és gyártási technológiák. A cég által gyártott termékek között megtalálhatók nagynevű európai és amerikai ipari vevők termékeinek vezérlő- és egyéb elektronikái, ezenkívül szintén jól ismert, piacvezető cégek felhasználói és kereskedelmi használatba kerülő termékei és azok elektronikái.

A gyárlátogatáson való részvétel feltétele a betöltött 10. életév.

A szakmai túrán való részvétel feltétele a betöltött 23. életév.

Pontos cím: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.


VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

A VIDEOTON a legnagyobb 100 százalékban magyar magántulajdonú ipari vállalatcsoport, mely gyártási és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. A közel 50 éves múltra visszatekintő kaposvári VIDEOTON tagvállalat 1300 munkatársa évente közel 250 millió terméket készít a gépjármű-, a háztartásigép ipar, a szépségápolás, valamint a hangtechnikai eszközök területén.

Biztonsági előírások miatt 12 évnél fiatalabb gyermekek nem vehetnek részt a programon.

Pontos cím: 7400 Kaposvár, Izzó u. 3.

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.