Betelt gyárak
Szabad gyárak

Autóipar

ACPS Automotive Kft.

A kecskeméti ACPS Automotive Kft. (korábban BOSAL) Magyarország egyik legdinamikusabb, legstabilabb autóipari nagyvállalata, amely a világ neves autógyárainak (például: VW, TESLA, VOLVO, BMW, Daimler, PSA, TOYOTA) vonóhorgokat és más alkatrészeket, berendezéseket szállít. Kiváló példa a dinamikus és töretlen cégfejlődésre. A 2018-as esztendő kiemelkedő eredményekről szólt: több mint 1 millió darab vonóhorog hagyta el a gyártósorokat. A közel 1000 főt foglalkoztató üzemben a termelés mellett fontos szerep jut a fejlesztésre is. A szakmai vezetővel zajló gyárlátogatás során kvíz nyereményjátékkal is készülnek.

A látogatók alsó korhatára 14 év.

A 17:30-as időpontra általános iskolásokat is szeretettel várnak szülői felügyelet mellett!

Pontos cím: 6000 Kecskemét, Kadafalva-Heliport Hrsz.: 11751/43

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Audi Hungaria Zrt. - BETELT

2018-ban összesen 100 000 autó készült a győri vállalatnál, ahol az Audi TT Coupé és TT Roadster, az A3 Cabriolet, valamint az Audi Q3 és az Audi Q3 Sportback modellek gördülnek le a gyártószalagról. Az első győri SUV modellek, az Audi Q3 és az Audi Q3 Sportback sorozatgyártása az idei esztendőben indult. A fenntarthatóság kiemelt helyen szerepel az Audi Hungaria vállalati stratégiájában.

Biztonságtechnikai előírások miatt 12 éven aluliak nem vehetnek részt a programon.

Audi Hungaria Látogatói Központ pontos címe: 9027 Győr, Kardán út 1.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Continental Automotive Hungary Kft. - BETELT

A Continental Automotive Hungary Kft. 30 éves budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, a cégcsoport Chassis&Safety, Powertrain és Interior divíziói, valamint a világ meghatározó autógyárai számára.
Gyáruk termékpalettáján olyan magas technológiai szaktudást igénylő termékek szerepelnek, mint elektromos vezérlőegységek, meghajtó rendszerek, mechatronikai rendszerek, kijelzők, infotainment rendszerek.

Pontos cím: 1106 Budapest, Napmátka u. 6,

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Draspó-Tempó Autó és Szolgáltató Kft.

A Draspó-Tempó Autó és Szolgáltató Kft.. 1997-ben alakult járműalkatrész-gyártással és -kereskedelemmel foglalkozó autóipari beszállító cég. Fő megrendelőik a nagyméretű haszongépjármű-, illetve mezőgazdasági gépek gyártásával foglalkozó társaságok, valamint a hazai közlekedési vállalatok. Az évek során cégük tevékenysége kiegészült lengéscsillapítók, vízszivattyúk, egyéb gépjárműelemek gyártásával, felújításával, és a járművek javításával és vizsgáztatásával.

A gyárlátogatás helyszíne: 2310 Szigetszentmiklós, ÁTI-Sziget Ipari Park 39. épület Hrsz:12001/64

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Hirschler-Glas Kft.

Az idén 120 éves soproni családi vállalkozás Európa három visszapillantó tükröt gyártó cégének egyike, ami 13 országba, összesen 26 gyártónak szállít; gyártmányainak több mint 93%-a exportálásra kerül. Nem csak a piaci szerepünk megtartására, hanem újabb autóipari piacok felkutatása, új autóipari projektek folyamatos indítása és a termelési hatékonyságunk növelésére a fő célunk. Ezt segíti elő az új modern Ipar 4.0 rendszer, mellyel valós időben figyelemmel kísérhetők a gyártási mutatók, mint például a selejtszázalék. A rendszer azonnali beavatkozást tesz lehetővé, mellyel növelhető a gyártási volumen.
Ezen rendszerek gyakorlati működését figyelhetik meg a látogatók, illetve betekintést kaphatnak a visszapillantó tükör gyártásába az üveglapok feldolgozásától a csomagolásig. Továbbá be szeretnénk mutatni egy páratlanul több mint 120 éve működő családi vállalkozás történetét, hogyan jutottunk el a kis üzlettől a több száz négyzetméteres gyártócsarnokig, melyben a világ élvonalába tartozó személy- és haszongépjárművek visszapillantó tükreit készítjük.


Pontos cím: 9400 Sopron, Ágfalvi út 14.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Jako Kft.

1998-ban alapított szekszárdi cég Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű ügyfélorientált vállalkozás. A JAKO csoport három vállalatot foglal magába: a JAKO Fémárugyárat, a JAKO Meditec és a JAKO Innotec-et. Az elmúlt több mint húsz évben folyamatosan növekedett. Kezdetben 40, mára 400 munkatárs dolgozik a teljes JAKO csoportnál. 2015-ben új profillal, a műanyag-fröccsöntéssel bővült tevékenységük. A jövőben is olyan partnernek tekintik magunkat, aki szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessen és valósíthasson meg. Ehhez rendszeresen fejlesztik gépparkjukat, valamint a munkatársak szaktudását és ismereteit.

Pontos cím: 7100 Szekszárd, Damjanich u. 33.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

A Knorr-Bremse Csoport a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint a biztonsági szempontból döntő fontosságú vasúti és haszongépjármű-alrendszerek vezető szállítója. Termékei döntő mértékben járulnak hozzá a világ javuló vasúti és közúti biztonságához és energiahatékonyságához. Magyarországon kecskeméti székhelyén működik a Csoport Haszonjármű Üzletágának egyik legnagyobb európai gyártóegysége, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., melynek Kutatás-Fejlesztési Központja Budapesten található.

A gyár a rendezvény idején 12 éves kortól látogatható.

Gyárlátogatás helyszíne: 6000 Kecskemét, Georg Knorr utca 8.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


MW-Tech Kft.

Az MW-Tech Kft. 5 tengelyes lézeres vágással, lézeres hegesztéssel, CNC automata darabolással foglalkozik, az autóipar, általános gépipar, mezőgazdasági gépipar és energetika területeken. A gyárlátogatás során fénykép, videó, hang és egyéb adat rögzítésre alkalmas eszköz használata szigorúan tilos. Az üzem területén munkavédelmi szemüveg viselése kötelező, melyet a gyár biztosít a résztvevők számára.

Pontos cím: 8000 Székesfehérvár, Repkény utca 7/a Albaipari zóna.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Robert Bosch Automotive Steering Kft. - BETELT

Vállalatuk autóipari beszállító, a világ egyik vezető kormánymű-gyártója. Csúcstechnológiájú gyártmányaik révén nevük egyet jelent a legmagasabb színvonalú vezetési élménnyel, a biztonsággal és a kényelemmel. Elektromos kormányműveik ott lesznek a jövő önvezető autóiban is. A termékeikkel felszerelt járművek az alacsonyabb fogyasztásnak és kibocsátásnak hála gazdaságosabbak. Ezáltal sokat tesznek a környezetért is. A kormányművek mellett kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállítanak a világ száznál több járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.
Maklári gyáruk 2014-ben készült el. Itt gyártott termékeik és gyártósoraik egyaránt csúcstechnológiát képviselnek.

A programon való részvétel feltétele a 16 éves kor betöltése.

Pontos cím: 3397 Maklár, Havasi László utca 2.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Schaeffler Debrecen Kft. - BETELT

A Schaeffler-csoport globálisan tevékenykedő autóipari- és ipari beszállító. Termékportfóliójának részét képezik a motorokba, sebességváltókba és járművekbe gyártott precíziós komponensek és rendszerek, valamint sokrétű ipari felhasználásra alkalmas gördülő- és csúszócsapágy megoldások. A Schaeffler-csoport innovatív technológiáival már napjainkban is döntő mértékben járul hozzá a "Holnap mobilitásához" az e-mobilitás, a digitalizáció és az Ipar 4.0 területén.

Pontos cím: 4031 Debrecen, Határ út 1/D

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


TE Connectivity

Az immár 75 éves piacvezető múltra visszatekintő TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat a világ számos pontján van jelen: a termelést csaknem 80 000 szakértő munkatársuk segíti és közel 140 országban működnek együtt ügyfeleikkel. A TE Connectivity esztergomi üzemében közel 1 600 alkalmazottal gyártanak az autóipar számára alkatrészeket, melyek az autók működését, kényelmi és biztonsági szolgáltatásait hivatottak biztosítani. Olyan elektronikai csatlakozó termékeket terveznek és gyártanak, melyek számos iparágban a csatlakozás meghatározói.

A programon való részvétel feltétele a betöltött 12. életév

Pontos cím: 2500 Esztergom, AMP út 2.

Időpontra kattintással további részletek érhetők el.


Trigon Kft.

A TRIGON járműelektronikai,- automatikai rendszerek fejlesztésével, gyártásával és műszaki kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. Működésének főbb irányai: gépjármű hajtásláncok kutatás-fejlesztése, alternatív járműhajtások és hajtóművek kutatás-fejlesztése, gépjárműkomponensek vizsgálati technológiáinak és vizsgáló berendezéseinek fejlesztése és gyártása.

Pontos cím: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 180.

Időpontra kattintással további részletek érhetők el.


ZF Hungária Kft. - BETELT

Anyavállalatuk, a német ZF Friedrichshafen AG a világ legnagyobb járműipari vállalatai közé tartozik. Ahogy az egész konszern, úgy az egri ZF Hungária Kft. is látványosan fejlődik. Világszínvonalú termékeiket a járműipar kulcsfontosságú nemzetközi gyártói, márkái számára értékesítik A személygépkocsi termelési terület új, modern gyártóbázisán 2018 októberében kezdődött meg a ZF 8HP automataváltók összeszerelése. 2019-ben újabb modern, komplex szerelősort helyeznek üzembe, ami további jelentős kapacitásbővülést és forgalomnövekedést biztosít a vállalatnak.

Pontos cím: 3300 Eger, Kistályai út 2.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.