Betelt gyárak
Szabad gyárak

Repüléstechnika

GE Aviation - BETELT

A GE Aviation 2000-ben zöldmezős beruházás keretén belül kezdte meg működését Magyarországon, fő profilja a repülőgép hajtómű-alkatrészek javítása. A veresegyházi gyáruk a térségben egyedüli alkatrész-javító üzemként támogatja a GE repülőgép nagyjavító üzemeit és a légitársaságokat. Munkatársaik jelentik a legfontosabb értéket, hiszen mindannyiuk munkája elengedhetetlen, hogy termékeiket időben és a legjobb minőségben szállíthassák vevőik számára.
Büszkeséggel tölt el Őket, hogy minden 6. másodpercben a világon felszáll egy olyan repülőgép, melynek a hajtómű-alkatrészeit a GE Aviation veresegyházi üzemében javították.
A GE Aviation idén ünnepelte 100 éves szülinapját, szeretettel várnak Mindenkit 2019 november 15-én veresegyházi üzemükben.

Minimum korhatár: 12  év!

Pontos cím: 2112 Veresegyház, Lévai u. 33.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Genevation Aircraft Kft. - BETELT

Jakabszállás Sportrepülőterén üzemelő Genevation Aircraft Kft. nagy teljesítményű kompozit, kompozit - acél/titán hibrid felépítésű műrepülőgépet fejlesztett ki és gyárt. A cég első, saját fejlesztésű GENPRO típusú repülőgépére már több külföldi megrendelés érkezett.

Az üzem területén belül nem engedélyezett fényképfelvételek készítése!

Pontos cím: 6078 Jakabszállás, Sports Airport II. körzet 11.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Lufthansa Technik Budapest - BETELT

A Lufthansa Technik Budapest a Lufthansa csoport részeként 2000 óta foglalkozik a világ legismertebb utasszállító repülőgép típusainak karbantartásával és javításával a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A légiközlekedés elterjedésével arányosan nőtt az igény a repülőgép-karbantartó iparágak növekedésére. Ennek megfelelően a Lufthansa Technik Budapest is folyamatosan bővül, egyedülálló képzési lehetőségekkel és kiváló állásajánlatokkal várja leendő munkatársait.

A programot 17 éven felülieknek ajánljuk. A bázislátogatás reptéri regisztrációval kezdődik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portájánál. A helyszínen nincs parkolási lehetőség. Parkolási igény esetén a Market Central Ferihegy parkolójának használata javasolt, ahonnan a 200E jelzésű busszal könnyen megközelíthető a D porta.

Az időpontra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.