Betelt gyárak
Szabad gyárak

Energiatermelés

Siemens Gas and Power Budapesti Üzem - BETELT

A Siemens Gas and Power Budapesti Üzem több mint 600 alkalmazottjával a világ egyik vezető erőművi komponensgyártó telephelye. A 8 hektáron elterülő Késmárk utcai gyártóbázis korszerű gáz-és gőzturbina komponenseket állít elő, többek között turbinalapátokat és acélszerkezeteket a globális energiatermelő piac számára. Ezen a területen európai piacvezető, és kiváló példa arra, miként modernizálható egy 50 éves múltra visszatekintő gyár a digitalizáció nyújtotta eszközökkel.

Biztonságtechnikai előírások miatt 14 éven aluliak nem vehetnek részt a programon.

1158 Budapest, Késmárk u. 24-28.


VIDEOTON BATTERY TECHNOLOGIES KFT.

A VIDEOTON marcali telephelyén tíz éve kezdődött el az akkumulátorok szerelése a korábban ruházati termékeket előállító gyártóterület megvásárlásával. A kisváros életében ettől kezdve jelentős szerepet tölt be a jelenleg 350 főt foglalkoztató üzem. Az előállított Li-Ion, Li-metal és NI-MH akkumulátor cellákkal és csomagokkal a világ bármely pontján találkozhatunk barkácsgépekben, kéziszerszámokban, háztartási gépekben, vagy akár az informatikai rendszerekben és a gépjárművek vészhívó berendezéseiben is.

Biztonsági előírások miatt 12 év alatti gyermekek nem vehetnek részt a programon.

Pontos cím: 8700 Marcali, Kossuth Lajos u. 55.

Az időpontokra kattintva további részletek érhetők el.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.